Nyheder !

GHD kampagne 20% rabat!

Køb GHD’s luksuriøse stylere, hårtørrer eller glatte-jern til nedsat pris. Der ydes 20% rabat på alle GHD produkter i vores webshop. Benyt rabatkoden “GHD2020” når du går til betalingen for at få fratrukket rabatten. Bemærk! Vi har gratis levering indenfor Allerød kommune. Benyt rabatkoden “DARLING” for at få tilføjet gratis fragt til din bestilling. NB!…

Følg os på:

Læs mere

Forårs-kampagne 20% rabat

I anledning af forårets komme er der 20% rabat på alle Kérastase produkter i vores webshop. Benyt rabatkoden “Spring2020” når du går til betalingen for at få fratrukket rabatten. Bemærk! Vi har gratis levering indenfor Allerød kommune. Benyt rabatkoden “DARLING” for at få tilføjet gratis fragt til din bestilling. NB! Tilbuddet udløber 30/5-2020.

Følg os på:

Læs mere

Bryn & vipper tilbud 150 kr!

Gå foråret i møde og få farvet vipper, samt pluk og farvning af bryn for 150 kr. Tilbuddet gælder hele marts måned.

Følg os på:

Læs mere

Velkommen Stine

Stine starter i salonen som vores nye frisør-elev pr. 3 januar 2020.Vi glæder os til at lære fra os, så byd Stine velkommen og tag godt imod hende.

Følg os på:

Læs mere

OLAPLEX TILBUD SPAR 400kr

Køb alle 5 produkter i OLAPLEX-serien og få din næste “Stand-alone” kur-behandling gratis i salonen (værdi 400kr). Produkterne kan erhverves via vores webshop http://hairbydarling.dk/webshop/ eller købes direkte i salonen. Benyt rabatkoden “DARLING” for gratis fragt.

Følg os på:

Læs mere

Masser af striber og glans !

Kom ned og prøv K-Water fra Kérastase, og få ny glans i dit hår, pris 49kr

Følg os på:

Læs mere

Se lige salonens skønne babyer!

Følg os på:

Læs mere

Velkommen til Line!

Vi er stolte af at kunne præsentere vores nye kollega, Line, som starter hos os d. 1/8 Line er 22 år, og bor i Slangerup , og har afsluttet den 4 årige frisøruddannelse i april 2019 Hun er fantastisk sød og venlig, og glæder sig meget til lære alle vores skønne kunder at kende.

Følg os på:

Læs mere

Er du vores nye frisør?

Vi har brug for flere hænder og vi søger derfor en ekstra frisør i salonen.  Vi søger en dygtig og ambitiøs frisør, hvad enten du er nyudlært eller har erfaring i faget til vores salon i Allerød. Salonen har haft sin beliggenhed i Allerød igennem mange år og vi har derfor en stor kundekreds, samt…

Følg os på:

Læs mere

Naturligt isblond!

Endnu en konfirmand er klar. Naturlig isblond, blev korrigeret til mørkere blond da hun ønskede lidt spil i håret.

Følg os på:

Læs mere